Коханому

Коли так сумно на душі
І нема кому відкрити двері,
А ти сама сидиш у тишині
І знов заплакати так захотілося мені

Почувся десь із-здалека твій ніжний голос
Так солодко і тепло стало на душі,
Бо ти єдиний заради кого б'ється серце
Твій подих і моє життя- стискається у моїй руці

Даруєш посмішку і зорі посміхаються у віконці
І ніжність грається у сні
Я так люблю тебе, моє ти Сонце!
Ти сенс життя у небутті...


Рецензии