ОО НИ Ии!!!

ДАРЪ!!!(Ь)...  - ТЪВЕ ЕР ДИ!!!(Т)...                (ТЬ)

   -  СЪ ВЯ Яя ЗЬ!!!...  - ОТ -  ТУ Уу ДА!!!... -           (ЕС )

ЕС ТЬ - СЪ ПЪРА Аа ВА!!!... -  ТЪРИ Ии иИ - СЪТЪРЕ ЛЫ Ыы!!!... -   (СИ ИМ ВО ОЛ  БУКЪВИЦЫ "Е")

Яя!!!... -  Е С Т Ь!!!...

   -  Яя!!!...  - СУ Уу ЩЕ СЪ ТЪВУ Уу Юю!!!...

   -  ПО КА Аа - ВО ОО -  МЪНЕ Ее!!!... - ОО НИ Ии - ЖИ Ии ВЫ Ыы!!!... -

      Ии иИ - ВЫ Ыы!!!...

       ЫЫ 

       P.S

      иИ -  НИТИ(И) ВЪ ТЕБЕ(и) -  ОТ ТУ Уу ДА

      Ии -  ВЪ ТЕБЕ(и)  НИТИ(И) - ТУ ДА Аа

      НИ -  ВЪРЕМЯ

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ  БОГА  ВО  ВЪСЕ   МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

      ТЬ -  ДАРЪ(Ь)  ТЪВЁРЪ ДО(Т)

      ЕС -  СЪВЯЗЬ(С)  СЪПЪРАВА!!!(Е) -  ПО ОМ ОО ЩЬ



   


Рецензии