Гатфар

Вуч гуьрчег я гатфар вун,
Т!ебиатдал чан хквезва.
Вални гзаф ашукь я зун,
Ви чимивал рик!е жезва.

Къацу векьни, мулдин цуьквер,
Ахъа жезва багълара чи.
Хквезва хьи, зинни рик!ел,
Чими йикъар, йифер чими.


Рецензии