Татусевi

Вибач татусю за все,-
Просить у тебе доця
Я люблю тебе понад усе
Ти для мене тепліше сонця

Але життя склалося так
Що нема тебе більше зі мною
Не сміється моя душа
Холодно стало, бо не з тобою

Важко так на душі
Ти забрав його від мене
Чому так завжди у житті
Тільки найкращі йдуть від тебе!

Вибач за все, ріднесенький мій
Що не зробила для тебе
Ти найдорожчий у світі моїм
Колись, я прийду до тебе!


Рецензии