Сонет 136 из цикла Шекспир по иному

                «Твоя душа противится свиданьям…»
            Вильям Шекспир. Сонет 136

Ти знехтувала мною? О, Боже мій!
Нещасним бути – для мене дух наснаги.
Всю силу пристрасті своєї, спраги
У вірш, що прийняла ти, внести зумів.

Сонет мій – тебе пронизуючий меч,
Ввійшов   в твою багату, творчу  душу.
Про почуття тобі   зізнатись мушу,
Бо вірш в тобі мій – цьому не запереч.

Слова мої завжди тепер в тобі є,
Від того  не забутий я тобою.
Вірш переповнивсь  вірністю, любов’ю,
Як необхідне, все в тобі посіє.

Вірш справжніх почуттів завжди хранитель,
Життєвої  дороги  освітлитель.


Рецензии