Станьте, друз, станьте в ряд

Станьте, друзі, станьте в ряд,
Треба вас порахувать -
Перший, другий, милий, любий,
Дайте я вас приголублю.

Перший, другий - супермени
Простягнуть малюнки вен,
Там наркотиків цілунки,
Як святкові подарунки.

Милий друг - як Гулівер,
Розрядив свій револьвер.
Разом з кулями напамять,
Шле листівки з буцегарні.

Любий друг - неначе зірка,
Загнаний, як миша в нірку.
Як святковий бант на шиї -
Завязав собі ошийник.

Станьте, друзі - станьте в ряд -
Скільки можна вас чекать.
Та нема нікого - тільки
Психіатр - черговий лікар.


Рецензии