Коли колючка ранить палeць...

Коли колючка ранить палець,
нам боляче і його шкода.
Чому ж словами ранимо серця,
не доводячи почате до кінця?
Я прилюдно отстоюю свої погляди, а це
означає, сама повинна жити у згоді з ними,
захищаючи свої права у цьому Світі.
У мене Праведний Бій самій з собою,
хочу не здаватися краще, а бути.
Нехай скрутних хвилин в Житті більше ніж щасливих,
але вони не зробили мене мовчазнішою.
Може від Життя і неабияк втомилася,
але розслабитися не даю собі право.
Свою Дорогу прокладаю сама,
шлях тернистий, але я по-життю не артист,
а її учасник, зі своєю Чашею Страждання,
почуваю себе часткою Світобудування.


Рецензии