Терм н придатност

Ні, час не лікує,
Не заспокоює нерви -
Він просто по цифрі диктує
Придатності звірений термін.

Що пахло - здається зіпсутим,
А свіже - покрилося цвіллю,
Куди б моє щастя засунути,
Далеко не першої свіжості.

Куди мої очі дивились -
На лисину й дві волосини,
На пузо, що марно повисло -
В нелюбого любка-мужчини.

Хіба міг себе обманути -
Й обрати між інших дуреп,
Ту, що гарлапанить, як в рупор,
Й стулити не може щелеп.

Тож перш, ніж наважитись й зважитись -
На досить обдуманий крок,
Загляньте на термін придатності, -
Десь в області серця чи попи.


Рецензии