Зайнят сть-6

Я тобі телефоную,
А ти зайнятий завжди,
Вихідними і у будні
Чуєш інші голоси.

Я ж тобі сказати хочу,
Як люблю тебе - до болю,
Говорю зранку до ночі, -
Та, на жаль, сама з собою.

В тебе - лиш хвилинка часу,
На привіт, пока, кохана,
А я мрію про прекрасне -
Нескінченне спілкування.

А у тебе похвилинно
День розписаний, що й дарма
Мені вклинитись - і встигнуть
Поміж пунктами й нарадами.

От якби і в тебе, любий,
В голові - був мій лиш голос,
Ти б, напевно, не забув би -
Подзвонив мені і з космосу.

Знов звоню - і знов даремно,
Йдуть гудки різкі і гострі.
Я-таки тобі антену
Прикручу просто у мозку.


Рецензии