Доле

Дай мені сили промокнути час.
Щоб промайнувши...згадували нас.
Щоб пролетівши...зупинитись в мить.
Щоби життя мов доленьку любить.

Щоб ризикнувши,долю гартувать.
Щоб вгамувати також благодать.
Щоб зупинити,не страждати в раз.
Не бачити ні горя,ні сарказм.

Насмішок не лічити нічиїх.
А краще бачить й чуть веселий сміх.
Бажати щастя,звати і нести...
Жаданий час... Де доле моя,ти?
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии