Марля дорiг

Тчу павутину,-марлю доріг.
Наче від тину,пада до ніг.
Хмариною-стрічкою образ прийде.
І запитає... віро ти де?

Де твоя віра в добрі діла?
Також надія що в серці жила?
Ніжності зліт,висоти креатив?
Погляд блаженства що й досі носив.

Вартості дотик,-гарячих думок.
Вірності долі,блаженний ковток.
Що прорікає важкії часи...
В чистих серцях ординарність краси.

Та розуміння і мову свою.
Ще на дорогах-завитках,-стою.
Іноді йду з головою в мету.
Марлю доріг,-долі... сам розплету.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии