Батька шуткует

Дивка за батьку
Галушки шкворчат
Шасть на полатьку
Пусть будет ад

В сомершном поле
Увидеть былое
Дивчаны доли
Отведать простое

Хату Колодец
Детей Огород
Конский навозец
Вражеский дзот


Рецензии