Колегам на свято

Шановний учитель!
Хай буде сьогодні і завжди все тільки добре,
А час той нестримний загальмує свій хід.
Молодії літа промайнули за обрій,
Сріблом на скронях залишивши слід.
Нанизує доля роки на намисто,
У кожного з нас своє те число.
Різниці не має:село,може місто-
Хай покликанням стане робота, не ремеслом.
Учителю шана одвіку й донині,
Власним зразком навчив підставляти плече.
В сонячні дні,при лихій тій годині-
Хай річка життя ваша легко тече!


Рецензии