Ii свiт зiгрiвався кровю

Шон Маклех Патрик, Чорний кiнь Гiх Дув
http://www.stihi.ru/2017/05/08/10833


Її світ зігрівався кров’ю,
Що лишала чужі тіла…
Грала з смертю… Смертельні лови
Лаштувала життю Руда…

Руа Мері не знала болю…
Знала помсту, ненависть, гнів…
Не кляла ні людей, ні долю…
Вирій славив чужих синів…

Леді ні Магон… Свято волі…
Чорна грива… Гаряча кров…
Смерть сміялась… Скелясті гори
Брали тишу й життя в полон…

Таємниці… Криваві тризни…
Насолода сердечних мук…
Руа Майре… Мовчання грізне
У обіймах жахливих злук…

Червоняста пірнала в пристрасть
Замку Ліманех графства Клер…
Визнавала за друга вітер
І коня, що приборкав смерть…

Її світ зігрівався кров’ю
І холов у її очах…
Одержима була Любов’ю
Майре ні Магон, леді-страх…

09.05.2017


Рецензии
Дякую за такий поетичний резонанс! Прекрасно....

Шон Маклех Патрик   09.05.2017 15:36     Заявить о нарушении
Дякую!
Хай щастить!

Катерина Жебровська   09.05.2017 16:08   Заявить о нарушении