А нам було дано лише пiв дня

А нам було дано лише пів дня.
Пів дня – на тихий затишок і радість.
Ми зранку разом виявили слабість –
Ми ревнощів напилися до дна.

Яким же дивним може бути день –
один лише, а почуттів – на книжку.
Як добре те, що врешті наша ніжність
здолала  маячню сумних пісень.

Пів дня – слова. Пів дня – без жодних слів.
Лише обійми, від яких щасливо.
А кажуть, під вікном ходила злива...
А ми уже не помічали злив...


Рецензии