Пам ять н би човен

    Пам'ять ніби човен 

                Дорогі ветерани, ми пам’ятаємо!..

Пам'ять ніби човен  лине по воді.
І тепер руїна, як колись тоді.
Знову затупилось лезо палаша,
І у ветерана зім’ята душа.
Бульботить з екрану спецновинопльот…
В моді голіафи та іскаріот.
Піниться та злиться націоналіст,
Бо йому Куниця обідрала хвіст.
Високо підняли ви свої носи,
Будете у дідька, ви і ваші пси.
Боса Україна – стомлене дівча…
Ситі горлодрали  (мов води набрали)
Всі тепер мовчать…
Ми червоні маки не садили, ні.
Наш Святий Георгій завжди на коні.
Не плювали в душу ми своїм дідам.
По плодам, «шановні», тільки по плодам…
І на фоні: нео-, нано- патріот
Пам’ятають люди:
1-й український
2-й український
3-й і 4-й український фронт!..


                9 травня 2017р.
                День Перемоги


Рецензии
Дуже сильно і актуально. Дякувати Богові, залишилися ще в України її адекватні діти, які пам'ятають історію і мають велику віру в душі. І таких більшість. Тільки, мені здається, що правильніше буде "саджали", а не "садили". Помагай Господь!

Аталеф   18.02.2018 00:07     Заявить о нарушении