***

Сабый чакта...
Бабайлы буласым килэ иде!
Эбидэн дэ сорап йодэттем.
Сугыш? Нэрсэ сон ул сугыш?
Нишлэп бабай кайтмый?
Сэбэплэрен,
Атна киче саен сойлэттем.

Сабый чакта, бабай кирэк иде,
hэр кон тоя идем кирэген.
Топченyем,сорауларым белэн
Телгэнмендер эбием йорэген.

Май житте исэ, бабай эзлэгэнем,
Хатирэлэр булып янара.
Эрни йорэгемдэ, мирас булып
Эбиемнэн кyчкэн бер яра.

Фирдания Нугаева 07.05.2017


Рецензии