А крила маю...

I сонце вже сiда за небокрай...
Багряним оком миготить над морем...
Чужого щастя, кажуть, не бажай...
А де ж моє? Скотилося у гори?

Упало в прiрву зшаленiлих днiв...
I витягти вже сил не вистачає...
Хоч захiд сонця нiби прошумiв,
Я все одно життя своє кохаю!...

Кохаю...до нестями! Знов мене
Зiрвали крила i лечу у вирiй
Своiх бажань та почуттiв...
хоч все мине...
Залишаться лиш спогади щасливi...

Та зрештою...у кожного в життi
є смуга чорна...потiм смуга бiла..
Лиш щоби нам не розгубити днiв,
Щоб було бiльше тих...що ми на крилах...


Рецензии
Літай, голубко, стирай чорні смуги життя...
проникливо, приємно читати такі рядочки...

Лида Скрипка   09.05.2017 21:22     Заявить о нарушении
Лiда, дякую! Дуже приэмно!

Зоя Войтович   10.05.2017 00:31   Заявить о нарушении