Троянда кохання

всередині все згорає-
це душа тіло карає
за те, що забуло воно,
про посаджене в серці зерно

Прекрасної троянди кохання,
яку я не помічала.
вона не мала плекання,
але наперекір всім зростала.

Її поливали кров'яні сльози
і не лякали вітри та грози.
Якщо душа тіло пробачить,
то квіточка реальність побачить.

Дай Боже їм один одного простити,
щасливо в єдності жити.
Радіти кожної днини,
що з'являються листочки у рослини.

Вона жива і буде жити!
і ніхто ніколи не зможе її вбити:
моє кохання велика сила,
бо тіло і душу пробудила.

Заставила отямитись, подивитись,
бистро перехреститись і зупинитись,
що б більше лиха не робити,
а разом її маленьку ростити.

Вона з"єднала їх в одне ціле,
що б вони разом розуміли не зрозуміле.
Троянда виросте, себе покаже,
а моє я вчинками присутність докаже.

Бо квітка кохання не видима...
Її ріст можна лише відчути.
Вона була і буде неповтрима
і буде живою, доки я буду жити.

15.08.2012. про моє кохання, не взаємне кохання.


Рецензии