без назви

образливо, коли людині довіряєш,
а вона виявилась сук*ю, і ти її посилаєш.
вірила, надіялась, дружила,
а вона на зло біль мені зробила.

невже це плата мені
за ті подаровані їй дні???
вона хоть щось в житті розуміє?
здається ні, вона навіть цінити людей не вміє.

за що мені така неповага?
за те що на ню йшла моя увага?
чому ж відразу правди не сказала?
а тепер читай, щоб знала.

для таких підлих не буде співчуття,
хто ранив когось, то скалічив і своє життя.
на чужому горі щастя не збудуєш,
та про те що так зробила пожалкуєш.

P.S. для зрадників.


Рецензии