Дорогi подарунки

Нас манять із прилавків подарунки:
в одному два, а то так три й чотири!
Всі в золотім, яскраві візерунки,
чатують ніби скриті рекетири.
Не кожен може мимо них пройти,
багато з нас на той розвід ведеться.
Та зупинись і дух переведи –
чи те купити не дешевше обійдеться?

09.05.2017


Рецензии