Куды жыцьцё наша лунае...

Куды жыцьцё наша лунае,
Куды бяжыць, куды плыве,
Па-за жыцьцём што нас чакае,
Хто хлеб надзённый падае?

І ці яно для ўсіх роўна,
Без кпінаў, крывасьцей і сьлёз,
І без маны зямной чароўнай  -
Гэта нябёснае жыцьцё?
-29.03.17.


Рецензии