Магiя цифрового кола

Арифметика - мова Всесвіту!
Множення клітин відбувається не діленням! (як нас "вчили"), а ПОДВОЄННЯМ!
1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024 і так далі.
Це природна прогресія.
Додаючи один до одного прості цифри ми побачимо прості істини.
Але найкраще магія цифр виглядає на малюнку, коли ми переходимо від абстракції до реальності.
Все у Всесвіті рухається по спіралі - це вихор - основа Природи.
Якщо взяти всі реальні прості (а не складові, які складаються з декількох простих) цифри (нуль - це уявна цифра! - відсутність предметів неможливо тримати в руках), й розмістити їх по колу то ми отримаємо магічне коло, яке має певні загадкові властивості.

При цьому правило №1 - у випадку отримання складового числа треба додавати прості цифри, з яких складається це складове число, до того моменту, коли ми отримаємо просту цифру від 1 до 9.

Права частина 1+2=3.
Ліва частина ТАКАЖ САМА! 8+7=6 !!! тоб-то 8+7=15, але 1+5=6
Зрозуміло?

Йдемо далі.

Якщо рухатись у циклі цифрового кола то ми побачимо цикл 1, 2, 4, 8, 7 (16=7), 5 (32=5) й знову 1 (64=10=1), 2 (128=11=2), 4 (256=13=4), 8 (512=8), 7 (1024=7) й так далі!

Тоб-то множення клітин у Всесвіті відбувається у циклі, подібному на знак НЕСКІНЧЕННОСТІ, а саме вісімка, яка лежить (й відпочиває!)

Саме цікаве, що у процесі множення клітин НЕ ПРИЙМАЮТЬ УЧАСТЬ три прості цифри!
Це КЕРІВНІ цифри! Вони не приймають участь, а тільки керують!
При чому, добуток лівого та правого крила завжди =9! це ВЕРШИНА світотворення!

Зрозуміло, що нинішній 12-ти годинний годинниковий цифроблат годинника вивів нас з простого природнього виміру нашого реального Всесвіту! у вимір цієї пісеньки h t t p s://m y . m a i l . r u/m a i l/grafborisfen/video/_myvideo/22.h t m l

Ну ви, я так міркую, самі второпали, які у нас повинні бути годинники!...


Рецензии
Очень мудро, конечно! Но об этом писали когда-то.

С признательностью,

Алёна Раннева   13.07.2021 11:41     Заявить о нарушении