Небесне тяж ння

Небесне  тяжіння

Кипариси на горах
ніс не вішають
і люблю Тебе й худну
і стрункішаю

І щодня народжуюсь
і одвік смиряюсь:
вмираю
як за що люблю Тебе
ще не знаю

Кипарисове серце
добереш раю
і люблю Тебе й тану
й легшаю

Кипарисові очі
в мить прозріння 
яснішають
і пишу Тобі  й м”якну
і теплішаю


Рецензии