Vow

Just to be right here and right now —
This is Happiness I always say.
Every moment I breath, this is my vow —
I feel it stronger every single day.

Every move is to the right direction,
Every step I take on my own way.
I just see that smile, owned by reflection.
Love you. From the heart. Every great Today.

October 2014 © Natalia Rico


Рецензии