Не дай Гасподзь

  Не дай Гасподзь ізноў вайны
  Не дай спазнаць ахвяр няўмысных
  з зямлею зроўненных хацін,
     пакутаў,
       страты родных,
             блізкіх.

Хай  застаецца успамін
У сэрцах,
      як былая існасць,
Як немы боль салдатаў той вайны
Што у ратных бітвах засталіся.

Абарані Айчыну ад тугі
Ад раз'яднання нацыю
              ахоўвай!
Каб нашы ўнукі ў будучым маглі
Пазнаць на густ найлепшай долі!

С падзякай
і, дадаткова, з музычным падарункам ветэранам, О.Ф.

https://m.youtube.com/channel/UCGhydTzjcSdGBhxyI4ADfew


Рецензии
ЯЗЫК ВО РТУ ИМЕЮ--А ЭТОТ Я НЕ ЗНАЮ)))

С ПРАЗДНИКОМ!!!

Валерий Аверичев   09.05.2020 18:53     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.