травнева гра

Травнева гра
Чекаю на твою появу
За тридцять пьять хвилин знервовано скурила пів пачки цигарок

 ..а ось і ти
легкою ходою безтурботно крокуєш на зустріч 
наближаючись з кожною секундою  ближче
Обіймаю міцно
Притискаючись сердцем
Віддаю всю себе ..

 
..Місяць
Зорі
Берег річки
Приємні обійми
Жаркі цілунки в темряві
Я відчуваю тебе всім тілом,
Цих спільних  вечірніх годин кайфу,
було достатньо,
щоб закохатись до незтями в твоє миле личко,
та в темні оченята..

..почуття за межою розуміння
Але вони мені так потрібні
Вдивляюсь в дрібниці, щоб запам'ятати
Наповну відчуваю, щоб залишити цей момент в пам'яті
До наступної травневої гри в кохання тілами з нетерпінням чекаю


Рецензии