се - тонксть...

се є тонкість
...а між тим
як синичка: пінь... пінь... пінь...
пінь...
пінь... срібна з Неба
тож найтоншим відголоском
срібна в серці волосінь!..

в усього з усім понижче крижа:
многоженство
а від серця — хоч правців
розтисни:
а на тім кінці
а на тім кінці —Блаженство!!!

...не морочте все, сліпці
глухці
проповзаю — сядуть —
відповзаю — в рух на ціль —
а на тім кінці
на святім кінці —Блаженство!..

Третя милість, взяття грішника Святим...
...як чумного, що спростивсь
до зимних лілій,
на цей бік крижин —
з — це нічо собі — води! —
витягне, за півгодини як ходьби,
білий плат кладе і руки білі:
покладе тепліш новіш на грішне тіло
й сам Любов почує чисту — без борби...
На серце — люби.

...а між тим: баби
мовлять: взяла грішного святим
вела грішного святить
а вже в серці, а вже в серці всі мости!

е, не бачили б в Росії та й краси
та й красоти...
а цінити можуть,
й підвезти...
З Неба ж... з обдарунком Неба — Ти.

04.11.2005


Рецензии