Ave, Maria

Ave, Maria

Щоб не всмутитись
не вважай... тут щось сказав:
але як серце лиш в сльозах
від доторкання занебесного в сльозах
то розчиняється поволі бірюза —
за п’яти стягуючи накида;є хто як вміє —
а так на заході чи сході золотіє...

Аве, Марія!
Ave, Maria!!

Мене тут жде сира земля
а я чекав огненність корабля
а настаравсь надміру неї для
та розчиняється від плачу бірюза
се я на море вічного — в азах...
й на серці правда во ісході золотіє...

Аве, Марія!
Ave, Maria!!

Щоб не співать не як то треба
«Алілуйя»
Й раптово
не найтись ошуйя
переспівавши спідниці; стихії
але... — Марія...

Протче мене в духовніїх сльозах
в човнокоходженні де ще ніхто не проповзав
вчепивши гак пісень у Своє серце!..
вся — в сльозах!

щоб не смутитись —
не вважай...
я не казав
то просто так із неба падає сльоза
комусь болить
в дірі проплавленій — зазолотіє!

Аве, Марія...
Ave, Maria!


Рецензии