Абжора 2

      АБЖОРА 2

И на бульбу налягаў –             
Меру в бульбе ён не знаў,      
Сто мяшкоў ён еў за год   
Мой таўшчэзчы идыёт.         

Меру в пиве ён не знаў –      
Бочку пива выпиваў,          
Ну а жопа у яго –               
Як у танка самаго…             

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии
Болезнь ожирения-
Здесь без сомнения.

Дорошенко За   12.05.2017 19:25     Заявить о нарушении