она изливала душу

           ……… ОНА  ИЗЛИВАЛА  ДУШУ……….





Она…………………………………………………………..
…………………………………………………………………
………. Изливала…………………………………………..
………………. Душу………………………………………..
…………………………………………………………………
…………………………….. Чашке…………………………..
…………………………………………………………………
………………………………………….. Холодного……………
………………………………………………………… Чая…..
……………………………………………………………………
…………………………………………………………………..
Простужено……………………………………………………..
……………………………………………………………………..
…………… Хрипло……………………………………………
………………………………………………………………….
…………………. И скучно………………………………..
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………
………………………………….  Слюну………………………
……………………………………….. Всухомятку……………
….…………………………………………………………..
……………………………………………… Глотая…………..
…………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
Застенчиво……………………………………………………..
…….. Всем…………………………………………………..
………………………………………………………………..
……………… Улыбаясь……………………………………
……………………………………………………………..
……………………………………… Кто был……………
………………………………………….. От нее…………
…………………………………………………………..
……………………………………………….. Напротив…
…………………………………………………………………..
……………………………………………………………………
Солонке………………………………………………………..
………………………………………………………………..
………… Заполненной……………………………………..
…………………. Сахаром………………………………..
………………………………………………………………..
……………………………… И старой……………………..
……………………………………..  Беременной………….
…………………………………………………………………
……………………………………………….. Кошке………
………………………………………………………………..
……………………………………………………………………


                ******


Рецензии