ТОБI

Зв'яжу тобі шкарпетки з теплих рим,
з думок і спогадів щасливих
про сенс і про абсурд, про дім
і затишок, хурделицю і теплі зливи,
про нас, гарячі маки і волошок синь,
ще про дрібниці різні і невипадкові...
У всякі холоди, кохана, їх носи,
немислима моя і невимовна.


Рецензии