Побажання

Бажаю світлості пісень.
Які весна лише співає.
Хай буде радісним цей день,
Життя квітуче – розцвітає.

Любов у пригорщах й краса,
І вільний подих на всі груди!
Хай чиста вранішня роса
Життя історію розбудить.

© Copyright: Кравчук Світлана, 2017
01.03.2017
08:39


Рецензии