Лиш оч1

Минає повільно утомлений день.
Розмов з підсвідомістю більше не хочу.
Свідомо уникнути твОїх пісень.
Лиш очі...я бачу їх...тільки лиш очі...

В мені сутінкОві втримати б слова,
Вдихнути мовчання холодної ночі.
Схилилась від втоми...я майже жива...
Лиш очі...я бачу їх...тільки лиш очі...

Вірша цього сенс розуміти дарма.
Ці рими повітря вечірнє шепоче.
Я все забуваю...та пам'ять трима
Лиш очі...я бачу їх...тільки лиш очі...


Рецензии