Духовнiсть з медом хлiб святий

Для нас, у кожного в житті, –
Живе своя свята потреба.
Для когось – гори золоті,
Для когось – зорі з неба.

Живе у кожнім серці скарб,
Але не кожний відкриває.
Духовність – вищий долі  карб,
Але… не кожний знає… :)

Врожай із ниви – золотий!
Але… не кожний і напише…
Духовність – з медом хліб святий.
Люби всім серцем все…що дише…

© Copyright: Світлана Кравчук, 2017
07.05.2017 р.
09:29


Рецензии