Присвячення

Минають дні, минають ночі,
Минають місяці й літа,
Але яскраво сяють очі,
Коли, як квітка розцвіта,
Красива жінка - радість долі,
Що не марніє скрізь літа,
Що сіє посмішку у полі,
А ще надію для життя!
Минають дні  в земній юдолі,
Минає різний час буття,
Та все ж немає іншій долі,
Яке дає Господь в життя.
Красивій жінці в Божій волі,
На радість завжди скрізь літа,
Тому бажаємо їй долі,
Що має  щастя все життя!


Рецензии