Щастя

                То є щастя у Божому світі,
                Безкінечно  цінити життя,
                Не картати себе й не жаліти,
                За нестримне сучасне буття.
                То є радість дружину любити,
                Й дарувати їй квіти в той час,
                Коли серце не зупинити,
                В мить  зіркової мрії для нас.
                То є благо Бога святити,
                І надію, як спів солов’ я,
                У душі на добро оживити,
                Щоб ясніла вона, як зоря.
                То є сяйво Великого світла,
                Що є диво спасіння душі,
                Тож цінуймо життя, будьмо жити,
                Й співати натхненно пісні.


Рецензии