Мрiя була юною...

Мрія була юною,
вірила широко розплющеними очима,
зачаровувала мареннями-снами.
Мрія була зрілою,
із стопкою вина кольору бурштину.
Обіймала, цілувала, балувала,
вірна, легка,
як пір'їнка повітряна
невагома, окрилена,
довірлива, як жінка.
Обманюватися хотіла,
любила, вірила,
надією зігріта,
думала це на довгі роки,
як безхмарна неба висота.
Мрія Життя пізнала,
себе розчарувала,
наївна, недовірлива,
сварливою стала жінкою.


Рецензии