Дн про

Мій рідний край — моє Дніпро
його блакитно-сине небо
його лани, і те добро
що містить у своему кредо
на мешканців впливае від душі
і гості міста вдячні відїзджають
з собою найсмачніші лаваші
беруть, валізи ненавмисно залишають.
Мій рідний край — моя сімья,
моя приваблива дружина,
в ії очах - найкращій я,
вона ж для мене мов перлина.
Мій рідний край — мої друз'я,
з дитинства дружимо ми разом,
за чаркой нескінченно гомоня
гуртом долаємо “заразу”.
Мій рідний край — оті птахи,
ріка Дніпро, трава зелена,
і хмари наче навпаки
малюють, зовнішністю Лева
Мій рідний край — це трударі,
що вчасно хліб з полів збирають,
мисливці, швачки, маляри,
які взувають і вдягають.
Мій рідний край — мої ліси
і їх сторічні, дивні крони,
полюй, від зайця до лиси,
там не існуе заборони.
Мій рідний край — мої Батьки
які поховані довічно
на хрест пов'язані хустки
їм подарують пам'ять вічну.
Мій рідний край — моє Дніпро......


Рецензии