Поток

Потік

(Сонет)

Літературний повінню потік
так хлине, що загати розриває.
Є кілька знаних в світі чоловік.
Всю іншу масу маси не читають.

В Літінститут би не вступав повік,
куди за творчим конкурсом приймають.
Пишу-пишу натхненно цілий вік,
вже й в Інтернеті, а мене не знають.

В Національній спілці вже не рік.
Окремі типи в ній ще й пільги мають.
А я з чужих між ними недорік.
Мене у ній серйозно не сприймають.

Проте в стрімкий потрапивши потік,
не в ньому бути змоги вже не маю.



––––––––


©Анатолій Загравенко.


Рецензии