сором

Як соромно за рідну Україну!
З протянутой рукою по Европі
шагаемо. І ділимо Країну
ми навпіл. На дрібниці. На “УКРОПи”,
всілякі там “Опозиційні Блоки”,
на “БПП” і начеб то “Свободу”,
Відверто? - то назад ми робим кроки,
на Схід виплескуючи ту гидку блювоту,
яку невзмозі виплеснуть на Владу,
на злих, тупих, і радикальних депутатів.
Що робить в президентськім креслі Байден?
Що роблять з долями “закритих” патріотів,
які зникають у в'язницях “не” таемних,
яких лінчують і вбивають, як Олеся,
як прибираеться огидний “поіменник”
і як в залисінах красуеться полісся.
Розпродають вже наші черноземи,
й ліси на захід гонять єшелони,
ВСЕ! Щоб куратор іноземний
не наложив звичайной заборони -
Кредитувань в жебрацьку Україну.
Народу руки пов'язати боргом,
напхати біженцями, - плямами перлину,
зробити Неньку Европейським МОРГом.
Як соромно за рідну Україну!......


Рецензии