Напевно потрiбно поjхати в мiсто маленьке

Напевно потрібно поїхати в місто маленьке,
де голуби будуть маленькі, немов горобці...
Маленькими будуть у місті усі витребеньки,
бо місто маленьке – прекрасне в маленькій красі.

Поменшаю теж, і у натовпі я загублюся.
Маленьких плечима штовхатиму чоловіків.
А потім у церкві маленькій за все відмолюся:
молитва маленька – якраз для маленьких гріхів.

І там, де малесеньку каву в маленькій кав'ярні
з маленької джезви малесенька ручка наллє,
Нарешті зустріну малесеньку лялечку гарну –
покликану втілити щастя велике моє...


Рецензии
Чудово, Міклоше!
Душа благала перекласти це:))
http://www.stihi.ru/2017/05/10/8412
Щиро запрошую пана:))
я

Светлана Груздева   10.05.2017 19:12     Заявить о нарушении