Весна моя без тебе

Ти зникаєш із глобусів й карт,
Я шукаю тебе повсюди.
І начебто годі, плакати не варт,
Та ти ж в курсі, що я зануда.

Ти зникаєш назовсім, а я йду на дно.
Буду відправляти тобі кораблі.
А в них мої сльози і заодно - 
Біль з іншого краю землі.

Я напам'ять знаю твої губи,
Що п'янять мене й досі у снах.
Твоя любов застигла десь в трубах,
А моя заблукала в лісах.

Ти будеш пекти і боліти у грудях
Наче пекло всередині тіла.
А я й виду не подам на людях,
Що весна моя без тебе відцвіла.

05.05.2017


Рецензии