Тримай

Я хочу бути собою
(з тобою).
Ти ж сам казав, що так треба.
От я й залишилась бути сумною.
Така моя сутність
(від землі і до неба).

Малюю сонце й зорі у воді -
Моя любов така  безмірна.
Босоніж йтиму по землі,
Твоя душа моїй вже рідна.

Пече цілунок твій у скронях,
Вогнем жарким твоєї болі.
І я несу тобі в долонях
Великий шмат своєї долі.

Візьми її, тримай міцніше,
Бо як загубиш, то мене не буде.
Дарую все, що найцінніше -
Як я, тебе ніхто так не полюбить.

06.05.2017


Рецензии