Чому в життi так складно все бувае?

Чому в житті так складно все буває?
Кохає він, та не кохаєш ти,
Чи навпаки сама за кимсь страждаю
Та б'юся в стіну темну самоти.

Бог поділив людей на половинки,
Шукайте - кожен хай знайде свою.
І смутку край і жодної хмаринки
І щастя буде як в раю.

Всього в житті у нас буває
І радощів хвилини і журби.
Та думаю, як жити далі маю?
Чи я свою знайшла? А втім не знаю...


Рецензии
Завжди воно так. З повагою, ГРАД.

Дмитрий Град   01.06.2017 18:27     Заявить о нарушении