Три дороги

Розкажу тобі про думку,
Ту, що трапилась мені,
Без свовілля горя й смутку,
Серед степу навесні...
У житті є три дороги,
Їх важливо нам знайти -
Це від Бога допомога,
Щоб спасіння сберегти.
Перша з них - є віра в Бога,
Осередок чистоти,
Як впізнаєш цю дорогу,
Буде свято у житті.
Друга з них - надія Божа,
Благо щирості тобі,
Сбережеш її довкола,
Сбережеш і у собі.
Третя - сонячна дорога,
Це любові дивний світ,
Досягнеш і цю дорогу,
Буде щастя на весь світ...
Розказав усю цю думку,
Я для тебе навесні,
Щоб без горя і без смутку,
Ти зустріла нові дні,
Щоб пізнала ці дороги,
В світі мандрів у житті,
Щоб від Бога допомогу,
Ти зуміла сберегти.

                15.03.2007р.

 


Рецензии