Памятаймо

Пам"ятаймо про тих,хто пожити не встиг,
І про долю сирітську й вдовину,
Помолімось за тих відчайдухів простих,
Хто зберіг й береже Україну.

І за тих,хто упав,коли бій закипав,
Лиш смереки над ними ридали,
І за тих, хто в степу оборону тримав,
Коли "гради" пшеницю орали.

Помолімось за тих,хто за волю поліг,
У боях, в казематах, в Сибіру,
І за тих,хто й сьогодні в окопі заліг,
І життя віддає на офіру.


Рецензии