Творчыства заядлага жэ Коци

Коцы но вжэ ж во ексь маляваць

НадеВая тучі на берёзкі,
Он Надежде лето обяцав!
Ібо шо унылому поэту
Гонды во взлытіты в облака, Х…

Я не віДзеў ногі ні зь і в КозКі сь,
Хоць кахда і плаВаль з ёю как-т.
І на во аголенай сарочцы
Я й якісьці вечар взМАЙляваў!

Ах, і я! ГляДзіце, дзеці, вонь штось
Цягнеца, бы ж простынька якась!
Гэта, мусіць, Мусіныя ножкі,
Шо мне абяцала саранча.

Ну, куда, кагда жэ я у восень
Ды й не зрэжу вунь красавіц с пар.
Трэга ж неяк зімку зімаваць.
А, ах, дроваў нешта ні ў хлявах. 

…надзеВалі ж Надзі Валін чобат.
Толькі бы яна выходзька в таньць


Рецензии
Это на каком языке, украинском или белорусским. Если бы было по русски, то рецензию я бы написал, но мне кажется, что стих хороший, юморной.

С уважением !)))

Андрей Смолюк 3   11.05.2017 16:52     Заявить о нарушении