Адал емес а ау жан на казахском

Сен ;ашы;тасын,
Мен ;асындамын.
Са;ан ;ол соза, асы;амын,
Ал сен ше?
Ма;ан асы;амысын?
Бір карап едім, біргеміз,
Бір ;арасам, екеуміз екі жердеміз.
Сен бас;амен, мен бас;амен...
Мен ;рине сені ойлаймын,
Ал сен ше?
Мені ойлаймысын?
;кпем т;рады кеудемде,
Кеткенін ;шін мені ;мытып.
Біра;, сені к;рсем болды,
Жымиямын, кетеді б;рі де ;мытылып.


Рецензии