Зайнят сть-5

Мама вишивала гладдю -
Тато - весь в футболі,
А сестра помітно гладшала,
Швидше сили волі.

Я ж - сховався в віртуалі,
В комбінацій клавіш,
І ловив перед екраном
Ілюзорні лави.

Всі - займались аби-чимось,
Аби не підвищити
Голосу на ті причини,
Ні на тих, хто вийшов.

Всі - займалися на купі,
В єдиній кімнаті,
Кожен зі своїм покуттям
Щось, а що? - чекали.

А на ранок - знову думка
Сверлить мозок шумом,
Чим би це зайнятись - стука
Молоток, - безшумно...


Рецензии